@_mt_rap_

Vystupuje pod umeleckým menom MT a je členom skupiny TowMeot. Má dvadsať rokov a už štyri roky sa venuje rappu. Tento rok nastupuje do prvého ročníka Právnickej fakulty Trnavskej univerzity.

Eminem, považovaný za najlepšieho rappera na svete, bol prvý rapper, ktorého Marek začal počúvať a zároveň sa ním nechal inšpirovať. Aj na nultom ročníku Večera talentov rappoval niektoré jeho skladby.

Najskôr rappoval po kluboch a taktiež v rap battloch, kde interpretoval Eminemove skladby. Postupne po niekoľkých rokoch si dal od rappu pauzu a uvedomil si, že by bolo dobré odovzdávať cez texty ľuďom čosi viac. Práve preto sa rozhodol k rappu vrátiť. Začal robiť kresťanský rap. Spojil sa so zoskupením Tow Meot, ktorý okrem neho tvoria aj Augustín, známy aj z projektu Godzone, dawidd a Dafčo. Ako skupina TowMeot sú nominovaný na cenu SIgnály Awards 2021.

Spolu so skupinou TowMeot vystupoval na viacerých akciách, napríklad na festivale Campfest 2021 v Kráľovej Lehote, na festivale Na Výšinách 2021 v Prahe alebo na Gospelfeste 2021. Za sebou má aj rôzne rozhovory, jedným z nich je aj rozhovor pre rádio Mária.

Vydal už dve vlastné skladby s názvom Noc a Deň a pieseň Zmysel, pri ktorej spolupracoval so speváčkou Bogi a remix s názvom Pokračujem. Jeho pieseň Zmysel si mohli vypočuť aj poslucháči rádia Lumen.

Jeho piesne si môžete vypočuť aj na Spotify

Alebo na YouTube TowMeot

Do budúcna plánuje veľa nového. Napríklad sa chystá vydať ďalšie skladby a rozbehnúť spolupráce s rôznymi interpretmi. Verí, že sa vydaria a ponesú v sebe väčšiu myšlienku.